Košarkaši Cibone u ponedjeljak će od 18 sati u sklopu 7. kola AdmiralBet ABA lige igrati protiv ekipe Krke. Utakmica se igra u Draženom domu pred publikom, ali uz nove mjere. Svi navijači moraju imati kao i do sada EU digitalne COVID potvrde, (za one koji nemaju iste, ispred dvorane će biti punkt za testiranje), no OBAVEZNO JE NOŠENJE ZAŠTITNE MASKE TE ODRŽAVANJE MEĐUSOBNOG RAZMAKA OD NAJMANJE 1.5 METRA. Ulaznice možete kupiti pute sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice.

Svoju najavu s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “Sigurno da je ekipa Krke kvalitetan protivnik. Utakmica koja traži maksimalnu pripremu, koncentraciju i energiju. Oni su i u prošlom kolu pokazali individualnu i momčadsku kvalitetu, ističu se tu iskusni Stipčević i Lapornik. Opasni su i neki stranci koje su doveli i to se vidi po ovogodišnjim rezultatima i igri Krke. Mi igramo na svom terenu i imamo ambicije no njih možemo ispuniti samo dobro igrom i pametnom košarkom, tako ćemo izaći i iz ove serije malo lošijih rezultata.”

Utakmicu iz svog kuta najavio je i Antonio Vranković: “Ovo je dosta bitna utakmica za nas. Svakako da priželjkujemo pobjedu nakon serije malo lošijih rezultata. Ekipa Krke je svakako kvalitetna momčad i neće biti lako, pokriveni su na svim pozicijama. Mi imamo dobar tjedan rada iza nas, plan igra je isto dobar i sada se nadam da ćemo to ispoštovati uz energičnost i trud te da ćemo pred našim navijačima se vratiti na pravi put.

#HejaHejaCibosi