Košarkaši Cibone poraženi su u 9. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu rezultatom 79-82 od ekipe Zadra. Bila je to tijesna utakmica u kojoj su se Zadrani bolje snašli kroz iskustvo u odnosu na našu mladu ekipu.

U redovima Vukova najbolji je bio Mateo Drežnjak (5sk, 4as) sa 22 ubačaja, Nathan Reuvers (4sk, 1blk) dodao je 13, dok je kapetan Roko Prkačin (3sk, 3as) ubacio 10 poena.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović, nakon utakmice je dao svoj komentar: “Čestitam Zadru, dobili su nas u energetskom segmentu i istrošili nas. Nismo opet pogađali otvorene šuteve i svejedno smo bili u egalu. Na kraju smo izgubili radi neshvatljive greške u izvođenju lopte umjesto da imamo šut za pobjedu. Žao mi je radi načina na koji smo izgubili, da smo ispoštovali dogovore i akcije ne bih bio nimalo ljut, ovako je to druga priča i slijedi nam ozbiljan rad.”

Trener gostujuće ekipe Vladimir Anzulović: “Volio bih da se ova utakmica lakše riješila, ali Cibona je imala odličnu šutersku utakmicu, Drežnjak nas je ubijao, ali uspjeli smo izvući pobjedu. Nadam se da ćemo zadržati sada ovaj kontinuitet igara i nastaviti u istom tonu.”

Iduću utakmicu Cibona igra protiv Krke u ponedjeljak od 18 sati u KC Dražen Petrović.

#HejaHejaCibosi