Vukovi su u sklopu 8. kola HT Premijer lige svladali ekipu KK Dubrava Furnira rezultatom 75-100. Ovom pobjedom Cibosi su se vratili pobjedama nakon dva poraza i u dobrom raspoloženju idu na gostovanje u Split nakon “stotke” protiv Furnira.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović: “Očekivao sam bolju Dubravu, zadnjih par utakmica su u dobroj formi, ali mi smo danas odigrali bolje nego u zadnje vrijeme. Pristupili smo maksimalno ozbiljno i koncentrirano i tu je izašla naša kvaliteta na vidjelo. Sada se okrećemo utakmici sa Splitom i nadamo se da ćemo tamo odigrati na razini.”

Trener gostiju, Jeronimo Šarin rekao je: “Cibona je u utakmicu ušla maksimalno i morali su odigrati ovakvu utakmicu nakon nekih poraza. Jednostavno su kvalitetniji, njihov posljednji igrač u rotaciji ima mjesto u našem početnom sastavu. Čak smo se i držali u nekom rezultatskom egalu, unatoč ozlijeđenom Krajini. Visina njihov igrača nam je uzrokovala puno problema i morali smo ih pokrivati i zato smo ostavljali puno otvorenih šuteva.”

Iduću utakmicu Vukovi igraju već u nedjelju protiv Splita na gostovanju u AdmiralBet ABA ligi.

#HejaHejaCibosi