Vukovi nakon sinoćnje pobjede protiv Furnira u kojoj su ubacili “stotku” idu na put u Split. U nedjelju će se na Gripama od 19 sati odigrati utakmica 6. kola AdmiralBet ABA lige između naših Cibosa i KK Splita. Cibona će u toj utakmici tražiti prekid crnog niza od čak 9 poraza protiv Splita, ali to će biti bez Lovre Gnjidića koji propušta utakmicu zbog ozlijede. Više o njegovom stanju će se znati kada se obave detaljnije pretrage. Prijenos utakmice možete pratiti na kanalu ArenaSport 1.

Kako utakmicu vidi s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović: “Očekuje nas utakmica sa protivnikom sa kojim smo već igrali ove sezone. Dobro se poznajemo i znamo kakva nas utakmica očekuje. Za nas će biti jako bitno da držimo visoki nivo koncentracije tokom utakmice i da budemo na visokom energetskom nivou. Ukoliko to uspijemo odraditi možemo se nadati dobroj igri i dobrom rezultatu protiv Splita.”

Danko Branković izjavio je sljedeće: “Nakon jedne dobre utakmice protiv Furnira idemo na put u Split bez previše odmora i pripreme za utakmicu. Dobro je da smo kroz tjedan odradili dosta treninga i spremni smo za utakmicu. Moramo dati sve od sebe, biti koncentrirani, brzi, čvrsti i poštovati dogovore iz svlačionice. Siguran sam da ako to sve odradimo kako treba ćemo biti na razini i moći se nadati pobjedi.”

#HejaHejaCibosi