Igrači Cibone prvi put u sezoni biti će domaćini u Draženovom domu i to protiv ekipe Gorice. Utakmica se igra u sklopu 3. kola HT Premijer lige u petak s početkom u 20 sati. Nakon što se danas dočekala odluka stožera, odlučeno je da će ulaz u dvoranu biti moguć ISKLJUČIVO uz EU digitalnu COVID potvrdu (djeca do 12 godina su izuzeta) te će se karte za utakmicu moći kupiti na dan utakmice na blagajnama kluba od 18 do 20 sati te online putem sustava ulaznice.hr

Svoju najavu utakmice dali su trener Vladimir Jovanović i Ivan Majcunić.

Vladimir Jovanović, trener CiboneOčekuje nas vrlo kvalitetan protivnik s kvalitetnim trenerom i ekipom, dokazali su se u međunarodnim kao i u domaćim utakmicama. Igrali smo s Goricom i pripremnu utakmicu, vidjeli smo koliko su kvalitetni, mi poslije utakmice sa Splitom moramo naći pravi ritam i dignuti razinu naše igre te biti koncentrirani u ostvarivanju naših planova.

Ivan Majcunić, igrač CiboneNakon naše utakmice u Splitu moramo se pokazati u boljem svjetlu, protiv Gorice moramo igrati puno čvršću obranu uz manje izgubljenih lopti u fazi napada. Pokušati ćemo nametnuti svoj ritam utakmice i nadamo se boljem ishodu nego u prošloj utakmici.

#HejaHejaCibosi