Vukovi su u 3. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu slavili protiv ekipe Gorice rezultatom 106-76. Bila je to utakmica visokog intenziteta između dvije kvalitetne ekipe u kojoj je Cibona prebacila “stotku”.

U redovima Cibone istaknuo se Mateo Drežnjak (5sk, 1as, 1ukr) sa 20 poena, Jose Vildoza (3sk, 2as) dodao je 17, Antonio Vranković (7sk, 1as) 12, a Lovro Gnjidić (3sk, 5as) postigao je 10 poena.

Čestitam igračima na pobjedi, nama je važna svaka utakmica. Gorica je odlična ekipa, iskusna, kvalitetna s puno potentnih igrača i odličnim trenerom i zato ova pobjeda puno znači.” izjavio je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Lovro Gnjidić nakon utakmice rekao je; “Ušli smo u ovu utakmicu ozbiljno bez podcjenjivanja i s dobrom obranom te se onda pokrenuo i napad. Pogodili smo dosta šuteva i uspjeli se odvojiti te na kraju zadržati prednost.”

Iz ekipe Gorice izjavu je dao trener Josip Sesar“Zaslužena pobjeda Cibone, čestitam im na pobjedi. Mi smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini gdje smo se povukli i nismo znali odgovoriti na Ciboninu agresivnu igru i oni su nam pogađali šuteve s 8 metara. Imali su nevjerojatan šut u prve tri četvrtine preko 60% za tri poena i protiv tako raspoložene šuterske ekipe je gotovo nemoguće pobijediti.”

#HejaHejaCibosi