Cibosi su u drugom kolu HT Premijer lige izgubili od ekipe Splita na Gripama rezultatom 73-62. Nažalost bio je to kraj serije dobrih rezultata za mlade Vukove koji će biti dodatno motivirani za nastavak rada.

U redovima Cibone najbolji je bio Amar Gegić sa 12 poena, Danko Branković postigao je 11, Jose Vildoza 11, a Lovro Gnjidić 8 poena.

Vladimir Jovanović, trener CiboneČestitam ekipi Splita na pobjedi, vidi se da im je ova utakmica bila bitna kao i nama. Bili su puno čvršći u duelu od nas, žargonski rečeno prebili su nas. Mi se nismo mogli prilagoditi na takvu igru, ali nema opravdanja za to čak ni što smo šesti dan na putu. Danas nismo bili pravi izgubili smo 21 loptu i imali samo 5 slobodnih bacanja u odnosu na 25 Splitovih. 

Srđan Subotić, trener Splita: Odigrali smo utakmicu na onaj način na koji smo jedino mogli pobijediti i to smo planirali. Čvrsto u obrani, bez laganih poena za protivnika i to nam je dalo samopouzdanja da u drugom poluvremenu nešto i pogodimo. Sada nastavljamo raditi dalje da se još dignemo u formi.

Ovom utakmicom završava se gostujući ciklus te iduće dvije utakmice Cibosi igraju u Draženovom domu.

#HejaHejaCibosi