Vukovi nakon fantastičnog otvaranja sezone traže nastavak pobjedničkog niza u HT Premijer ligi. U ponedjeljak 27. rujna s početkom u 20 sati Cibosi će gostovati u Splitu kod istoimenog domaćina, te traže prekid crne serije međusobnih utakmica iz prošle sezone. S nama su podijelili svoje najave utakmce trener Vladimir Jovanović te Amar Gegić.

Vladimir Jovanović, trener Cibone: Dolazimo na noge protivniku kojeg dobro poznajemo i s kojim smo odigrali puno utakmica otkada sam ja na klupi Cibone. Već smo dosta dugo na ovom gostovanju, biti će ovo šesti dan izvan Zagreba. Unatoč tome mislim da smo se pripremali najbolje što možemo i očekujem da odigramo dobru utakmicu, da budemo energetski na razini da pariramo ekipi Splita te se onda možemo nadati i rezultatu.

Amar Gegić, igrač CiboneSpremni i u dobrom ritmu očekujemo 2. kolo HT Premijer lige u kojem igramo protiv iskusne ekipe Splita. Na nama je da odigramo fizički čvrstu utakmicu s dosta kontakta i ako ispuštujemo sve dogovore možemo se nadati i pobjedi.

#HejaHejaCibosi