Vukovi su na gostovanju u Baru ostvarili vrijednu pobjedu protiv ekipe Mornara Barsko Zlato rezultatom 77-87. Bila je to fantastična utakmica Cibosa za otvaranje sezone kakvo se moglo samo poželjeti.

Iako je ovo bila timska utakmica kapetan Roko Prkačin (6sk, 2as) istaknuo se sa 24 poena, Nathan Reuvers (7sk, 5blk) dodao je 18, Amar Gegić (4sk, 7as) 17, dok su Lovro Gnjidić (4sk, 8as) i Danko Branković (2sk, 2ukr) dali po 10 poena.

Vladimir Jovanović, trener CibonePrva utakmica za nas u novoj sezoni AdmiralBet ABA lige, ovo je bila naša odlična utakmica odigrali smo timski o čemu i govori naših 25 asistencija, ovo je dokaz da smo dobro radili u pripremnom periodu i da imamo kvalitetu, bili smo bolji kontrolirali skok bili agresivni u obrani. Ipak radili smo greške izgubili neke lopte i dopustili protivniku da se vrati no izvukli smo rezultat. To je sve naše neiskustvo i kroz sezonu se nadam da ćemo i to svesti na minimum. Djelovali smo kao ekipa s borbenim, ratničkim karakterom, puno trčimo i radimo te se greške onda i ispravljaju. Ekipi Mornara želim sve najbolje u nastavku sezone, a mi se već okrećemo utakmici protiv Splita.

Mihailo Pavičević, trener MornaraPrije svega Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi i dobroj utakmici. Mi smo utakmicu izgubili u prvom poluvremenu, gdje smo poklonili puno lopti i laganih poena, a to me iznenadilo s obzirom kako smo zadnja 2 dana izgledali na treninzima. Mi smo ipak ekipa koja je promijenila dosta igrača te još nismo uigrani. Moramo bolje i dati ćemo sve od sebe da napredujemo.

Mateo Drežnjak, igrač CiboneOtvorili smo utakmicu odlično, poštovali smo trenerove zamisli, iako malo je nevjerojatno da smo vodili i 20 razlike. U drugom poluvremenu oni su podignuli intenzitet obrane što je bilo i očekivano, doživjeli smo  mali pad izgubili par lopti, ali smo uspjeli utakmicu privesti kraju i dobro je sto smo otvorili sezonu pobjedom.

#HejaHejaCibosi