Ususret prvoj sezonskoj utakmici ABA lige Cibona je predstavila i svoj dres za igranje u regionalnoj ligi. Dres je kreiran u dvije varijante, plavoj za domaće utakmice i sivoj za gostovanja. Idejno rješenje i za ovaj je dres postavljeno još krajem prošle sezone nakon čega je uložen veliki produkcijski trud kako bi se dobio maskirni uzorak. Ovim dresom pokušati će se dočarati borbenost i srčanost naših igrača koji jedva čekaju zaigrati u njemu.

Lovro Gnjidić, igrač Cibone: Ovo je dres koji se slaže s našim stilom igre, boriti ćemo se u svakoj utakmici kao da je finale te se nadam da će i navijači to prepoznati. Već u Baru ćemo ih prvi puta nositi na utakmici i nadamo se da ćemo pobjedom započeti novu sezonu.

U svrhu predstavljanja ABA dresa snimljene su promotivne fotografije i impresivan video na lokacijama oko Draženova doma. Igrači su pozirali i na vrhu Cbonina poslovnog tornja s kojeg je vidljiva panorama Zagreba, a u kadrovima se pojavljuje i skulptura Dražena Petrovića cime su igrači Cibone još jednom odali počast ovom velikanu hrvatske košarke. Kao glazbena podloga promo video spota korisšena je prepoznatljiva Himna Cibone.

Cibona u petak 24.09. igra svoju prvu gostujuću utakmicu ABA Lige protiv Mornara te možete vidjeti igrače u akciji kao i novi dres. Prijenos pratite na Arena Sportu.

#HejaHejaCibosi