Ekipa Vukova otvoriti će ovu sezonu ABA lige gostovanjem u Baru protiv domaćina Mornara Barsko zlato. Utakmica se igra u petak s početkom u 18 sati te će se prenositi na Arena Sport televiziji. Biti će ovo prvi regionalni izazov za našu ekipu te se nadamo što boljem rezultatu.

Vladimir Jovanović, trener Cibone: Prva utakmica ABA lige gostovanje u Baru protiv jako kvalitetne i iskusne ekipe Mornara, oni ulaži zadnjih godina u ekipu i imaju velike ambicije te dobre rezultate zadnjih sezona. Nitko nije favorit na njihovom terenu pa tako ni mi, dobro smo trenirali imali dobre rezultate u pripremnom periodu i na otvaranju prvenstva protiv Alkara te dolazimo odigrati dobru utakmicu i dati svoj maksimum te se nadamo i nekom rezultatu i ako to ostvarimo biti ćemo jako zadovoljni.

Krešimir Radovčić, igrač Cibone: Igramo otvaranje ABA lige protiv Mornara, neće biti lako oni su ozbiljna ekipa. Biti će to tvrda i teška utakmica jer se zna da su prve utakmice uvijek takve, oni su započeli sezonu malo prije nas utakmicama u Ligi prvaka u kojima su dobro izgledali. Sigurno da su iskusnija ekipa od nas no to ne mora ništa značiti jer i mi smo dobro izgledali do sada.

#HejaHejaCibosi