U zaostalom 9.kolu A-1 lige Cibona igra protiv svog vječitog rivala KK Zadra. Vječiti derbi se igra u četvrtak, 2.veljače u 18:00 sati u Draženovom domu.

S obzirom da je zaostala utakmica prava na nastup nemaju Reynolds i Žorić tako da će trener Mulaomerović napadati Zadrane s nešto kraćim rosterom.

„Teška utakmica za nas i za Zadra s obzirom da ne mogu igrati Reynolds i Žorić, a njima novi igrači. Bit će interesantna utakmica. Promijenili su trenera i sigurno da će se novi trener dobro organizirati za ovu situaciju. Mi ćemo probati odigrati najbolje što možemo i pobijediti utakmicu. Nemamo više prava na kiks u domaćem prvenstvu. Neće biti lako bez obzira u kakvom je Zadar stanju. Bit će borba do zadnje minute i nadamo se pobjedi,“ najavio je derbi trener Vukova Damir Mulaomerović.

„Igramo protiv kvalitetnog protivnika koji je dobio novog trenera i sigurno da će dati sve od sebe da se pokažu u dobrom svijetlu. Morat ćemo se dobro pripremiti za utakmicu. Nadam se pobjedi,“ kratko je najavio utakmicu Paolo Marinelli.

Ulaz za sve je slobodan, a utakmicu iz dvorane „Dražen Petrović“ direktno će prenositi Arena Sport.