Pred Vukovima je iznimno težak tjedan. Nakon sinoćnje pobjede protiv Igokee (84:61), Cibosi su se okrenuli novim izazovima. Večeras u 18. sati, u Sinju igraju 11. kolo A-1 lige protiv KK Alkar.

Vukovi će na put u punom sastavu, nema odmaranja jer nastavljaju put za Italiju. U srijedu, 21.prosinca igraju protiv Avellina u 10. kolu Lige prvaka. Po povratku iz Italije, u petak, 23.prosinca, čeka ih još jedna utakmica A-1 lige protiv GKK Šibenik koja će se zbog zauzetosti dvorane igrati u Domu sportova u 20 sati.

U 72 sata Vukovi će tako odigrati čak 3 utakmice u 3 grada, a trener Damir Mulaomerović se kratko osvrnuo na prvu u nizu utakmica koje ih čekaju:

“Čeka nas jedno zanimljivo razdoblje. Putujemo svi jer nastavljamo odmah za Avellino. Reynolds ne može igrati ovaj prvi dio prvenstva pa će Šiško i Marinelli dobiti veću minutažu. Ćorić i Samac će također na put, dok će Gospić ostati u Zagrebu. Neće biti ni malo lako, moramo maksimalno ozbiljno shvatiti Alkar. Imaju u svojim redovima Amerikanca koji igra jako dobro. Moramo biti profesionalci i zaboraviti na sinoćnju utakmicu i pobjedu. Ovo je nova utakmica.”

Direktan prijenos utakmice možete pratiti na TV Arena Sport.