Vedran Princ

Vedran Princ

Vukovi su jučer otputovali u Sarajevo na susret 7. kola NLB Lige bez ozlijeđenog Bagarića kojeg još muči ozljeda. Cilj je jasan: pobjeda za najbolji start u poviejsti NLB lige.

Susret je najavio Vedran Princ:”Bit će nezgodno jer Bosna je u velikim problemima i sigurno će se vaditi protiv nas. Najteže je gostovati kod ranjenih protivnika koji nemaju što izgubiti. Ali mi smo napravili odličan start u NLB ligi i želimo ga produžiti. Cibona nikada u regionalnoj ligi nije otvorila sezonu sa sedam pobjeda i pokušat ćemo srušiti taj rekord. Iako će biti jako teško, nastojat ćemo doći do pobjede. Momčad je vrlo mlada i bori se na svakoj utakmici. Možda nam napad ponekad zapinje, ali to je zato jer se puno trošimo u obrani. Ali to je jedini način da ostvarimo pobjede.

Novinare su zanimali i detalji oko već toliko spominjanog štrajka igrača:”Došlo je vrijeme da se nešto pokrene, jer više nema smisla čekati. Dali smo upravi razuman rok da se pronađe rješenje, nitko od nas ne želi da moramo poduzimati očajničke mjere. Postoje veliki zaostaci još iz prošle sezone, da ne govorimo o ovoj. Igrači pokušavaju ne misliti na dugovanja i na terenu se uopće ne primjećuje da imamo problema, ali u svlačionici razgovaramo o tome. Nije nam svejedno.