Nakon prvog poraza u Euroligi od Unicaje u Malagi, Cibona je petak provela na putu prema Zagrebu gdje ih u nedjelju očekuje Vojvodina. Ipak, nakon Unicaje momčad nije razočarana, što potvrđuje i Marin Rozić:”Svjesni samo da su Španjolci jaka momčad, no nikada nije ugodno gubiti. Zato ćemo se pokušati izvaditi na Vojvodini, koja je po meni vrlo neugodna momčad. Dobra je to momčad, koja čini mi se trenutno stoji dosta nisko na tablici NLB lige, iako po meni ima bolju momčad od tog plasmana. Moram isto tako priznati da ih još nismo skautirali, da ćemo to napraviti tek tijekom subote, jer jednostavno nije bilo vremena, ritam četvrtak-nedjelja je ubitačan, pogotovo kada se tu poklope udaljene destinacije i duga putovanja. U svakom slučaju, nama je potrebna pobjeda protiv Novosađana najmanje iz dva razloga. Jedan je da zadržimo kontinuitet dobrih igara u regionalnoj ligi, gdje smo već u uvodu napravili neke kikseve i više si ne smijem odozvoliti taj luksuz, te također da već s tom pobjedom isperemo gorak okus poraza u Španjolskoj. Put je bio naporan, no nadam se da ćemo se tijekom subote uspjeti malo odmoriti jer nas u nedjelju čeka ponovno jaka utakmica.

Sa Marinom se slaže i trener VUkova, Velimir Perasović:Moramo pobjeđivati u regionalnoj ligi, napravili smo neke propuste u startu i sada više na propuste nemamo prava. Mislim da smo protiv Vojvodine favoriti. Nadam se samo da ćemo se uspjeti osvježiti do nedjelje.

U momčadi nema ozlijeđenih niti bolesnih igrača, tako da će se kompletni suprostaviti Vojvodini u Draženovom domu (nedjelja, 18:00 sati).