Nakon što su neki igrači bili s reprezentativnim selekcijama, ostatak je nakon zasluženog odmora započeo s treninzima. U srijedu se ekipa kompletirala te su krenule pripreme za ključni dio sezone. Sve bliže povratku od ozlijede je i Roko Prkačin te se može reći da će Vukovi osnaženi ući u nastavak sezone. Prva utakmica na rasporedu je već u petak, 04. ožujka, u Šibeniku protiv domaćina KK Šibenka u kojoj će Cibona hvatati destu pobjedu u nizu. Prijenos utakmice biti će na HKS TV-u od 18 sati.

Kako prvu utakmicu vidi s nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Mi smo se pomalo skupili, više trenutno gledamo sebe da se vratimo u ritam u kojemu smo bili. Bitno je du u Šibeniku odradimo utakmicu kako smo ih odrađivali i prije. Biti će teško jer nas je prekinula reprezentativna pauza, ali mislim da će naša kvaliteta uz dobru igru dovesti do pobjede.”

Lovro Gnjidić izjavio je: “Nakon reprezentativne pauze za neke od nas nije bilo previše odmora, ali pokušavamo se vratiti u stanje u kojemu smo bili prije. Svakako da idemo u Šibenik odigrati najbolje što možemo i po pobjedu te se nadam nastavku niza.”

#HejaHejaCibosi