Nakon regularnog dijela HT Premijer ligeVukovi s druge pozicije kreću u Ligu za prvaka. Ždrijeb je za prvi susret odredio Goricu s kojom će Cibosi odmjeriti snage u petak, 18. ožujka, od 17 sati u KC Dražen Petrović. Dobre igre Cibone svakako su dobra pozivnica za navijače da dođu u što većem broju na tribine. Veseli i to da više nema ograničenja broja gledatelja uz uvjet da svi prisutni posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije same utakmice.

Trener Gašper Okron ovako je najavio početak iduće faze natjecanja: “Počinje Liga za prvaka, više-manje sljedećih 10 utakmica je jako bitno. Mi poštujemo rezultate Gorice koja je pokazala igrama da je kvalitetna ekipa. Mi smo već pokazali u sezoni neka izdanja u kojima smo ušli opušteno te nam se to obilo od glavu. Ući ćemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i svakako ići na pobjedu za dobra ulazak u završnicu sezone.”

Krešimir Radovčić: “Očekuje nas Gorica u 1. kolu LZP. Oni su dobra ekipa koja zadnjih sezona postiže solidne rezultate. Mi morammo biti na svojoj razini i energetski i taktički te nikako ne smijemo podcijeniti protivnika. Nakon ovoga očekuje nas doslovno mjesec dana teških i bitnih utakmica u kojima ćemo vidjeti kako stojimo u odnosu na konkurente. Svakako da ako odigramo utakmice s pristupom kakav trener traži od nas da pobjeda ne bi trebala biti upitna.”

#HejaHejaCibosi