Nakon derbija sa Zadrom u domaćem prvenstvu Cibose čeka još jedna teška utakmica. Vukovi će tako u sklopu 19. kola AdmiralBet ABA lige ugostiti ekipu Splita u KC Dražen Petrović. U toj utakmici Cibona će tražiti revanš za poraz u prvom krugu natjecanja. Utakmica se igra od 18 sati, a ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz u dvoranu moguć je isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te su gledatelji u obavezi nositi masku za vrijeme boravka u istoj. Za sve ostale prijenos je osiguran na kanalu Arena Sport 1.

Kako utakmicu vidi otkrio je trener Gašper Okorn: “Očekuje nas utakmica protiv Splita, mi smo imali samo dan regeneracije nakon utakmice sa Zadrom te treniramo. Split je dobio dimenziju više dolaskom Shortera, uz to njima je svaka utakmica jako bitna u borbi za ostanak. Nama je također jako bitna utakmica jer želimo i teoretski osigurati svoj status u ABA ligi. Optimističan sam i ako odigramo utakmicu kao zadnjih nekoliko, budemo se držali dogovora, ne vidim razlog zašto ne ići na pobjedu. Svakako da se ima za igrati 40 minuta na terenu za tu pobjedu koju moramo krvavo zaraditi.”

Toni Nakić je pak rekao: “Sutrašnju utakmicu dočekujemo u odličnom raspoloženju nakon nekoliko vezanih pobjeda. Split se svakako diže nakon nekih rezultata i pojačanja. Znamo da njima gori pod nogama i biti će motivirani, ali mi znamo koliko možemo dobiti s ovom pobjedom. Truditi ćemo se da prenesemo na parket rad i dogovore s treninga i dati ćemo sve od sebe da upišemo novu pobjedu u ABA ligi.”

#HejaHejaCibosi