Košarkaši Cibone nastavljaju s gustim rasporedom utakmica. U srijedu 09. veljače od 18 sati na rasporedu je zaostala utakmica 17. kola HT Premijer lige protiv ekipe Adria Oil Škrljeva. Za gledatelje je bitna informacija da ulaznice kupljene za originalni datum utakmice vrijede za ulaz na sutrašnju utakmicu. Za sve koji ulaznice još nemaju, ulaznice su dostupne na sustavu ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te su gledatelji obvezni nositi zaštitnu masku za vrijeme boravka u dvorani.

Svoju najavu dao je trener Gašper Okorn: “Želimo ostati u dobrom ritmu tako da tražimo pravi pristup i protiv Škrljeva. Zna se da u Premijer ligi nemamo pravo na grešku i očekujem da će igrači pokazati pravi pristup koji će nas odvesti do još jedne pobjede.”

Kapetan Danko Branković je rekao: “Škrljevo je jedna odlična ekipa koja cilja ulazak u Ligu za prvaka. Iznenadio je njihov poraz od Zaboka, ali to ne mora ništa značiti. Mi moramo ući odlučno u utakmicu i ići na pobjedu!”

#HejaHejaCibosi