Košarkaši Cibone u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića biti će domaćin ekipi Dubrave Furnir. Utakmica se igra nakon dulje pauze u kojoj su se naši igrači oporavili od COVID-a te su odradili treninge potrebne za vraćanje u formu. Također su se upoznali i s novim trenerom, Gašeperom Okornom, za kojega imaju samo riječi hvale. Utakmica se igra u KC Dražen Petrović od 18 sati te se ulaznice mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba 2 sata prije početka same utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te je obavezno nošenje maske za vrijeme boravka u dvorani.

Trener Gašper Okorn ovako vidi utakmicu: “Jako bitna utakmica za nas, nudi se ulaz u Final four. Kupa. Moramo pobijediti, uz dužno poštovanje, ekipu Dubrave to nije upitno s obzirom na individualnu kvalitetu. Nismo u najboljoj situaciji jer smo tek izašli iz karantene i 2 dana tek radimo zajedno, ali nema nikakvih alibija ni kalkulacija. Idemo na teren odigrati kako treba i kvalificirati se u samu završnicu.”

Mateo Drežnjak nakon treninga: “Nakon 15 dana pauze radi koronavirusa imamo kup utakmicu protiv Dubrave. Voditi će nas novi trener, na nama je da reagiramo na pravi način sa željom i energijom. Nadam se pobjedi i prolazu u polufinale jer se to od nas i očekuje.”

#HejaHejaCibosi