Nakon dugo vremena u Zagrebu se ponovno priča o košarci. Razlog tome je utakmica KK Dinamo Zagreb i KK Cibona u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića koja će se sutra u 18 sati odigrati u Draženovom domu. Uoči utakmice zajedničku konferenciju za medije održali su treneri i igrači dvaju zagrebačkih kluba.

Vladimir Jovanović na konferenciji je izjavio: “Svjesni smo da smo favoriti, ali Dinamo ima svoje ambicije i kvalitete. Kup utakmica je ipak jedna i imat će podršku s tribina koja će im sigurno značiti, kao i mojim igračima jer većina su simpatizeri tog kluba. Mi se zaista spremamo na najbolji mogući da način da se čudo ne bi dogodilo, nadam se da će moji igrači znati na koji koš napadaju” 

Kapetan Cibone, Danko Branković, nije krio uzbuđenje: “Nisam nikad sanjao da u igrati protiv Dinama, kao mali sam gledao utakmice nogometnog kluba s prozora, a sada igram protiv košarkaškog. Ali spremamo se maksimalno, kao da je najjača utakmica jer se u Kupu uvijek može desiti iznenađenje te moramo biti na razini.”

Na dan utakmice bit će otvorena blagajna kod dvorane dva sata prije početka utakmice, kao i omogućeno testiranje za sve navijače koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu.

#HejaHejaCibosi