Košarkaši Cibone svladali su u 15. kolu HT Premijer lige ekipu Sonik Puntamike rezultatom 100-59. Bila je to poslijednja utakmica ove kalendarske godine za Vukove što se tiče domaćeg prvenstva i u njoj su ubacili stotku. Unatoč svim ozlijedama ekipa je odigrala jednu dobru utakmicu te u dobrom raspoloženju dočekuje utakmice s Dinamom te Cedevitom Olimpijom kojima će zaključiti 2021. godinu.

Na današnjoj utakmici Cibose su predvodili Mateo Drežnjak (3as) i Krešimir Radovčić (1sk, 3as, 2ukr) svaki sa 15 poena, Jakov Mustapić (8sk, 5 ukr) ubacio je 14 poena, Ivan Majcunić (5sk, 5as) dodao je 13, dok je Josip Popić (6ak, 1as, 2ukr, 1blk) ubacio 12 poena.

Nakon utakmice izjavu je dao trener Vladimir Jovanović: “Čestitam igračima na pobjedi. Shvatili smo koliko je bila teška prva utakmica sa Sonikom. Igrali smo dobro cijelu utakmicu, do izražaja je došla i naša individualna kvaliteta. Također protivnik je imao skraćenu rotaciju i sve to je dovelo do ovog rezultata.”

Josip Popić nakon odlične partije je rekao: “Drago mi je što sam napokon zaigrao za Cibonu. Zadovoljan sam ekipnim, kao i svojim učinkom. Slijedi nam nova utakmica već u utorak i moramo se kvalitetno pripremiti za nju.”

 #HejaHejaCibosi