Košarkaši Cibone, kao gosti u Draženovom domu, svladali su u susretu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića ekipu Dinama rezultatom 68-88. Svakako treba pohvaliti pobjedu naših igrača i plasaman u četvrtfinale Kupa. Unatoč gostujućim navijačima Cibosi su zadržali koncentraciju i nisu dopustili iznenađenje. Nakon ove utakmice igrači ulaze u pripreme za posljednju utakmicu u 2021. godini protiv Cedevita Olimpije 28. prosinca.

U pobjedi se istaknuo Mateo Drežnjak (5sk, 3as, 2ukr) sa 15 poena, Jakov Mustapić (6sk, 1as) dodao je 11, dok su Krešimir Radovčić (4as, 2ukr), Jose Vildoza (4sk, 5as), Nathan Reuvers (4sk, 4blk) i Toni Nakić (2sk, 2as) postigli po 10 poena.

Krešimir Radovčić nakon utakmice je rekao: “Svakako da smo očekivali tešku utakmicu, kup je specifično natjecanje u kojemu se ne smije kiksati. Drago mi je da smo pobijedili u ovakvoj atmosferi i moram pohvaliti ambijent jer u nijednom trenutku nije bilo uvreda samo navijanje. Na početku smo krenuli lošije, ali kasnije je sve došlo na svoje i prošli smo dalje. Sada se idemo pripremiti za Cedevitu i nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu za kraj godine.”

#HejaHejaCibosi