Nakon trilera protiv Mege u drugom kolu AdmiralBet ABA lige Vukovi u trećem kolu regionalne lige igraju protiv ekipe Zadra u petak 08.10.2021. s početkom 20 sati. Odmah idući dan odigrati će se i utakmica četvrtog kola HT Premijer lige protiv Sonik Puntamike u 17.30 sati.

Kako vidi utakmice i što misli o protivnicima s nama je podijelio trener Vladimir Jovanović; “Što se tiče Zadra to će biti kao i uvijek teško gostovanje iako oni do sada nemaju pobjedu u ABA ligi. Oni su kvalitetna ekipa sa gotovo istim igračima iz prošle sezone, neke su pozicije i pojačali. Sigurno da će biti motivirani da odigraju što je bolje moguće i da mi nismo favoriti na njihovom parketu. Mi ćemo odigrati najbolje što možemo i vidjeti ćemo gdje će nas to dovesti. Drugu utakmicu igramo protiv Sonika i to će biti zahtjevna utakmica zbog više faktora. Jedan od njih je svakako to što igramo ni 24 sata nakon utakmice sa Zadrom, a drugi to što je Sonik svakako dobra ekipa pogotovo na domaćem terenu i dati će sve od sebe da naprave dobar rezultat te ćemo mi morati biti pravi i odgovoriti na sve izazove pred nama.”

Jakov Mustapić pak je naglasio iduće; “Imali smo kratak period za pripremiti obje utakmice, spremili smo se za Zadar. Njihova ekipa je većinom ostala ista, ima tu i novih igrača, idemo maksimalno motivirani na njih iako su oni favoriti na svom terenu, ali ako odigramo kako možemo imamo se pravo nadati pobjedi. Što se tiče Sonika, za njih ćemo se pokušati pripremiti nakon Zadra, ali moramo ući 100 posto u tu utakmicu jer će oni tražiti sviju šansu u tome što mi dan ranije igramo sa Zadrom.”

#HejaHejaCibosi