Još jednu dramatičnu utakmicu odigrali su igrači Cibone. U susretu 4. kola HT Premijer lige Vukovi su u Jazinama bili boji od ekipe Sonik Puntamike rezultatom 69-70. Bila je to tvrda utakmica u kojoj je naša ekipa izvukla pobjedu unatoč tome što su niti 24 sata ranije igrali tešku utakmicu sa Zadrom.

Statistički istaknuli su se ponovno kapetan Roko Prkačin (7sk, 2as) sa 12 poena, Mateo Drežnjak (6sk, 1as, 1ukr) dodao je 10 pogodivši pritom i tricu za pobjedu, dok su Ivan Majcunić (2sk, 1as) i Danko Branković (7sk, 1blk) ubacili po 8 poena.

Trener Cibone, Vladimir Jovanović osvrnuo se na utakmicu; “Očigledno je da smo mi bili iscrpljeni zbog sinoćnje utakmice, vidjelo se to po promašenim bacanjima, otvorenim šutovima i reakcijama u obrani. Sonik je odigrao ratnički i po meni čak i zaslužio pobjedu, ali ovo je sport i mi smo odigrali zadnjih 5 minuta, nasreću je to ovaj puta bilo dovoljno.”

Stipe Kuliš, trener Sonika zahvalio se svima; “Ja bih se zahvalio svima od stožera do igrača jer smo iznijeli ovu utakmicu sa 7 igrača u tjednu u kojem nam je otišao Marčinković, Tomas izostao zbog mučnine i da ne nabrajam sada sve. Mi smo praktički imali utakmicu protiv velikog favorita u svojim rukama, diktirali smo tempo većinu utakmice i u zadnjih 5 minuta se sve okrenulo, ali nema žala. Nećemo dozvoliti da nas ovo demoralizira, dignuti ćemo glave i idemo dalje.”

#HejaHejaCibosi