Vukovi su u utakmici 1. kola HT Premijer lige na gostovanju u Sinju svladali domaći Alkar rezulatom 54-85. Bila je to jedna utakmica s dobrom atmosferom kakva se mogla i očekivati u Sinju.

U redovima Cibone istaknuo se Amar Gegić (5sk, 3as) sa 16 poena, pratili su ga kapetan Roko Prkačin (6sk) i Danko Branković (4sk) svaki sa po 12, dok su Mateo Drežnjak (2sk, 2as) i Ivan Majcunić (3as) dodali po 11.

Vladimir Jovanović, trener Cibone: Čestitam svojim igračima na pobjedi u 1. kolu, znali smo da će biti teško gostovanje. Navijači su se pobrinuli za uzavrelu atmosferu po kojoj je Alkar i poznat. Mi smo individualno ipak kvalitetnija ekipa i sada nastavljamo dalje borbu na svim frontama, a Alkaru želim svu sreću u nastavku sezone.

Marko Trninić, trener Alkara: Igrali smo u izvrsnoj atmosferi na domaćem terenu protiv ekipe koja je odlično odradila pripreme. S obzirom na naše stanje i to da smo se kasno okupili nismo baš uigrani i to se vidjelo protiv Cibone koja je i jedan od favorita cijelog prvenstva. Zadovoljan sam angažmanom igrača i nadam se da ćemo sve bolje izgledati iz kola u kolo.

Ivan Majcunić, igrač Cibone: Lijepo je napokon igrati pred publikom i to u Sinju u kojemu je uvijek posebna atmosfera. Bila je to za nas dobra utakmica i mislim da iz kola u kolo možemo biti sve bolji i da ćemo greške ispravljati na treninzima, sad se okrećemo dalje prvenstvu i ABA ligi.

#HejaHejaCibosi