Danas se u VIP salonu Košarkaškog centra Dražen Petrović točno u podne održalo svečano potpisivanje sponzorskih ugovora. Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsjednik Uprave Francka gospodin Ivan Artuković, član Uprave Badela 1862 gospodin Domagoj Jelenc, direktor Košarkaškog kluba Cibona gospodin Domagoj Čavlović te predsjednik kluba gospodin Mladen Bušić. Predstavnici Kraša prethodno su uručili potpisani ugovor te poslali poruku vodstvu kluba i navijačima. Na domjenku koji je uslijedio pridružio se gospodin Mirko Novosel, sportski direktor Marin Rozić zajedno sa seniorskim sastavom te ostali zaposlenici kluba. Svi prisutni izrazili su zadovoljstvo ovom suradnjom i nadu za što boljim rezultatima ove sezone.

Ivan Artuković, predsjednik Uprave Francka izjavio je: Franck je oduvijek bio uz Cibonu u najboljim, ali i u najtežim  trenucima – riječ je o više od 40 godina podrške i suradnje koju nastavljamo kao sponzori u ovoj sezoni. Zajedno s ostalim sponzorskim partnerima kluba spremno podržavamo mladu, talentiranu i ambicioznu ekipu s iznimnim potencijalnom, ali i razvoj košarke od najnižih uzrasta do profesionalne razine.

Domagoj Jelenc, član Uprave Badela 1862: Cibona je klub duge tradicije i jedan od sinonima i simbola hrvatske košarke. Smatramo da treba i zaslužuje podršku u nastojanju da se oporavi i osnaži i ponovno počne ostvarivati rezultate i nizati uspjehe kakvima smo se nekad radovali i na njih bili ponosni. Badel 1862 je već bio uz nju kada je bila snažan i jak klub, ali je onda i sam ušao u teško razdoblje. Nakon što je postao dio Meteor Grupe uspješno je oporavljen, a njegova očuvana tradicija temelj je novog rasta. Sada kada smo i sami osnaženi ponovno se vraćamo kao sponzor u klub jer vjerujemo da je takva pozitivna priča moguća i u Ciboni.

Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša poručio je sljedeće: U godini u kojoj Kraš slavi 110. godina postojanja, a Cibona svoj 75. rođendan, drago nam je što možemo podržati klub koji je ispisao puno stranica hrvatske sportske povijesti. Vjerujemo da će im ova suradnja biti dodatan vjetar u leđa kako bi ostvarili što bolje rezultate i sportske uspjehe.

Za kraj svoju poruku poslao je Domagoj Čavlović, direktor Košarkaškog kluba Cibona: Iznimno sam ponosan i sretan što su vodeći ljudi Francka, Badela i Kraša – velikih i uspješnih domaćih kompanija,  prepoznali potencijal košarkaškog kluba Cibona. Ovo je još jedan dokaz da na kvalitetan i profesionalan način vodimo klub, te imamo vrijednosti koje su prepoznali i naši novi/stari partneri. Franck, Badel i Kraš su bili uz Klub u njegovom najsjajnijem razdoblju, neki su s klubom prošli i izazovna vremena, no sada se svi vraćaju kako bismo dalje – zajedno, uspješno i ponosno, nastavili voditi klub prema onamo gdje Cibona i pripada, prema samome vrhu. Zahvaljujem im što su u Ciboni prepoznali kvalitetnog sportskog partnera te im želim dobrodošlicu u našu sportsku obitelj!

#HejaHejaCibosi