U 18. kolu HT Premijer lige Cibona je u Draženovom domu pobijedila Adria Oil Škrljevo rezultatom 93-76.

Za Cibonu je odličnu utakmicu odigrao Mateo Drežnjak koji je zabio 21 poen uz stopostotan šut za 2 poena (8/8), čemu je dodao 4 skoka, 5 asista i 4 ukradene lopte uz valorizaciju 30. Pratili su ga Toni Nakić sa 16 poena (2s, 4a), a Radovčić, Planinić i Marić su dodali po 12 poena.

Ivan Velić:

Utakmica je odrađena, dobili smo i to je najbitnije. Drežnjak i Nakić se dižu u formi i to je jako važno. Igrali smo dvije utakmice u dva dana pa je i logično da se neki nisu iskazali.

Mateo Drežnjak:

Nije bilo puno vremena za oporavak, a nismo imali puno vremena ni spremiti se za protivnika. Raspoređena je minutaža da se što manje umorimo. Htio sam izvući što više iz sebe i drago mi je da sam se danas istaknuo.

Damir Rajković:

Na početku smo dobro stajali pa je onda bila prevelika razlika na poluvremenu. Pad u trećoj četvrtini, taktički smo pali i Cibona je to znalački kaznila. Kvaliteta se vidi i ovo je sasvim realan rezultat.

Fran Pilepić:

Prvo poluvrijeme smo se dobro držali. Karakterističan pad u trećoj četvrtini za ovu momčad se nastavlja. Na tome moramo poraditi. Imali smo i dobrih segmenata. Možemo biti i zadovoljni i nezadovoljni u isto vrijeme.

CIBONA – ŠKRLJEVO 93-76 (16-16, 23-17, 22-16, 32-27)

KOMPLETNA STATISTIKA

Snimka utakmice

Iduću utakmicu Cibona ide u goste Sonik Puntamici (HT Premijer liga, 19. kolo). Utakmica se igra u četvrtak,  21. siječnja s početkom u 18.00 sati.

#HejaHejaCibosi