U 9. kolu ABA Lige košarkaši Cibone po četvrti put ove sezone otputovali su u Beograd gdje ih  očekuje dvoboj s Mega Bemaxom.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Igramo s ekipom Mege koja je svojevrsno iznenađenje ove sezone. Jednostavno igraju modernu košarku s puno energije, s puno preuzimanja i da bi uopće došli u šansu da pobjedimo moramo prvo odgovoriti energetski a tek onda razmišljati o nekim taktičkim stvarima. S druge strane, želimo isprati gorak poraz ove zadnje utakmice i očekujem da budemo fizički i mentalno puno bolji nego na zadnjoj utakmici. Imamo dosta problema sa ozljedama, upitni su Markota, Ross i Bilinovac ali nadam se da ćemo od njih trojice barem jednog skrpiti za utakmicu.”

Ivan Novačić, igrač Cibone:

”Nakon ovog teškog poraza protiv Zadra moramo se vaditi protiv Mege, koja sigurno nije lagan protivnik, pogotovo kad igraju kući. I oni su u nekom negativnom ritmu, mi možemo otići tamo bez nekog opterećenja i dati sve od sebe, ući s velikom energijom da pokažemo da je ovo ipak bila slučajnost što smo izgubili s tako velikom razlikom ali kažem, isto će biti jako teška utakmica.”

Utakmica je na rasporedu u subotu, 24.11. u 21:00 sati s prijenosom na Areni Sport 1.