Pred košarkašim Cibone je bogati sportski vikend u kojem će odigrati dvije prvenstvene utakmice. Prva je na rasporedu u subotu, 13. siječnja kada će Vukovi u goste ekipi iz Zaboka.

Cibonin trener Ante Nazor iskoristit će utakmicu kako bi dao minutažu svim igračima te ih na taj način odmorio za nedjelju kada ih već u 15 sati očekuje utakmica regionalne lige protiv MZT-a.

“Koliko god smo fokusirani na utakmicu sa Zabokom toliko i pripremamo utakmicu koja nas očekuje u nedjelju s MZT-om.Obje utakmice će imati određene zamke. Moramo biti maksimalno mobilizirani. Sličnu situaciju smo imali prošlog vikenda. Rasporedit ćemo minutažu i intenzitet jer su neki igrači u ovakvom protuprirodnom procesu dovedeni na rub ozljeda”, kazao je Ante Nazor na današnjoj konferenciji za novinare.

“Zabok itekako poštujem. Poznajem dobro njihove igrače kroz lige, a neki su bili i moji igrači u reprezentativnim selekcijama. Oni će sigurno biti maksimalno motivirani i zato ova utakmica ima određene zamke”, istaknuo je Cibonin trener i nastavio:

“Moramo ući maksimalno unutra. Sigurno očekujem puno veći doprinos igrača s klupe nego što je bio prošlu utakmicu. Tražim da budemo agresivni u oba smjera, skakački raspoloženi te da iskontroliramo utakmicu što je prije moguće”, zaključio je strateg Vukova.

Utakmica 12. kola HT Premjer lige protiv Zaboka na rasporedu je u 17:05 sati uz izravan prijenos na HTV 2.