U 18.kolu ABA lige Vukovi će ugostiti FMP. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 28.siječnja u 19 sati u Draženovom domu.

Momčad trener Ante Nazora traži priliku za nove bodove u regionalnoj ligi.

“Ušli smo u jednu lošu seriju. Kiksali smo protiv MZT-a. Manje od 24 sata prije toga smo imali utakmicu hrvatskog prvenstva, ali to ne bih uzimao kao alibi. Fokusirani smo na nedjelju” , kazao je Nazor na današnjoj konferenciji za novinare.

“Igramo  protiv jedne jako dobre, mlade i potentne ekipe. Rastrčani su i dominiraju u skoku pa se kontrola ritma igre nameće kao glavno težište naše pripreme za utakmicu. Ako dobro odradimo obrambene zadatke posebno fokusirajući se na njihovog najiskusnijeg igrača, Čovića i zatvorimo ofenzivni skok te zaustavimo tranziciju, sigurno ćemo preuzeti kontrolu nad utakmicom”  , istaknuo je Cibonin trener i zaključio:

“Dodatni motiv nam je visoki poraz u Beogradu u prvom dijelu sezone. Očekuju nas jako bitne utakmice u nastavku sezone. Želimo ABA ligu završiti na najbolji mogući način, a to je pobjedama.”

Igrač Cibone Domagoj Bošnjak vjeruje kako se Vukovi mogu vratiti na pobjedničke staze.

“Bit će teška utakmica. Ove sezone smo se već susreli s njima i možemo reći da su nam održali lekciju iz košarke. Istina da smo pali s formom u zadnjih par utakmica, imali smo i taj kiks sa MZT-om. Bez obzira na to vjerujem da ovu utakmicu možemo pobijediti i vratiti se na pobjednički put. Ključ će bit zaustaviti Čovića, motor ekipe od kojeg sve kreće. Ekipa s puno mladih i talentiranih igrača koja ove sezone igra odlično,” izjavio je Bošnjak.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.