Košarkaški klub Cibona ovog je vikenda sudjelovao u izložbi „Zagrebačke športske priče“ koja se održala na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Noći muzeja.

Zagrebački holding udružen s partnerima, sportskim savezima i klubovima grada Zagreba, priredio je izložbu s kojom se pokušala dočarati tradicija sportskog djelovanja te povijest najpoznatijih zagrebačkih sportskih događanja kao i početak nastanka nekih sportova u našem gradu.

Posjetitelji izložbe mogli su uživati u kutku Košarkaškog kluba Cibona gdje smo se prisjetili nekih najtrofejnijih trenutaka iz klupske povijesti. Mlađe dobne selekcije kluba sudjelovale su u revijalnoj utakmici na kojoj su imali priliku pokazati svoje košarkaške vještine, a najvjerniji posjetitelji na dar su mogli dobiti i aktualni kalendar za 2018. godinu.

Izložba je prikazala šaroliku ponudu sporta te njegovu važnost kroz sudjelovanje u raznim sportskim aktivnostima, uz brojne vrijedne nagrade kao što su karte za utakmicu, dresovi, lopte i mnoge druge koje je organizator pripremio u suradnji sa svojim partnerima.

Cibona kao najuspješniji hrvatski klub koji se može pohvaliti velikim brojem trofeja izvrstan je primjer ne samo zagrebačkog, već i hrvatskog sporta te nam je iznimno drago što smo sudjelovali na ovakvom događaju. Nadamo se da će naša bogata klupska povijest biti motivacija mlađim naraštajima i poticaj mnogima na bavljenje sportom.