Košarkaši Cibone nastavljaju dalje s bogatim rasporedom pa će tako u četvrtak, 7.prosinca u 17 sati ugostiti KK Alkar u 9. kolu HT Premijer Lige.

Trener Ante Nazor zadovoljan je igrom svoj momčadi protiv Mornara te vjeruje kako će njegova momčad nastaviti u istom ritmu.

“Čeka nas utakmica kao i svaka druga. Na tragu pobjede u Baru moramo prikazati obrambenu i napadačku agresivnost. Svaki napad moramo otvarati kao kontranapad te pokušat izbaciti protivnika iz ritma na višak trčanja i dodavanja”, kazao je Ante Nazor uoči susreta.

“Povećat ćemo rotaciju kako bismo zadržali intenzitet igre. Očekujem poboljšanje kontrole skoka u oba smjera, da svi daju svoj obol i da to samopouzdanje kao i odgovornost prenesemo na sve pozicije. To nam mora biti ključ za svaki trening i utakmicu. Ovo je idealna prilika za još jedan iskorak”, istaknuo je Cibonin trener.

Ulaznice za utakmicu protiv Alkara možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović na dan utakmice od 15 sati ili putem sustava ulaznice.hr

Na svim utakmicama kroz mjesec prosinac moći će te nabaviti kalendar Košarkaškog klub Cibona za 2018. godinu izrađen u suradnji s Centrom za edukaciju i savjetovanje “Sunce” koji provodi program “Moje pravo na igru i sport” za djecu s teškoćama u razvoju te paraolimpijakama Anđelom Mužinić i Helenom Dretar Karić. Prikupljene donacije bit će donirane Centru kako bi se navedeni program održao i naredne godine.

Osim kalendara prikupljat će se i igračke za djecu iz socijalno ugroženih obitelji na području grada Zagreba kroz humanitarnu akciju “Darujmo Božić svima”. Navijači i ljubitelji Cibone moći će donijet igračke na domaće utakmice do 18.prosinca kada će Cibona ugostiti Mega Bemax u regionalnoj ligi.

Potražite naš “Humanitarni kutak” i pridružite se ovim hvalevrijednim akcijama. Očekujemo podršku i odazivu naših navijača, ljubitelja košarke, ali i svih ljudi dobre volje.