Nakon stanke u domaćem prvenstvu zbog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nastavlja se HT Premijer liga. U 8.kolu Vukovi će u goste kod dobro poznatog protivnika KK Zadar.

Utakmica u je na rasporedu u četvrtak, 30.studenog u 18:00 sati. Trener Vukova Ante Nazor vraća se na dobro poznati teren te očekuje jednu tešku utakmicu protiv momčadi od koje su Cibosi nedavno izgubili u ABA ligi.

“Teška utakmica,  jako težak teren kojeg dobro poznajem i sve prilike oko njega. Zadar igra puno bolje i u puno boljoj su formi nego prije mjesec dana. U prilog tome ide i pobjeda nad nama u Zagrebu u ABA ligi. Ovo je nova utakmica.  Dolazimo mobilizirani da uspijemo kontrolirati susret te da se utakmica okrene u našu korist”, izjavio je uoči susreta trener Ante Nazor te nastavio o momčadi Zadra:

“Istaknuo bih  dobre partije njihovih stranaca, Knowlesa i Bostica te Božića i Ivanova od kojih prijeti najveća opasnost, ali sigurno i drugih igrača u rotaciji tipa Krajina i Špralja koji su u finišu utakmice vrijedni svake pohvale” rekao je Nazor te zaključio “Ističem njihovu dobru formu i s pravom kažu za sebe da su favoriti u ovoj utakmici, ali nije bitno tko je favorit nego tko će pobijediti.”

Zadranin u redovima Cibone Ivan Novačić vjeruje u svoju momčad i pobjedu: “Za nas bitna utakmica koja nam dolazi nakon pauze gdje smo se spremili i fizički dignuli. Neće nam sigurno biti lako. Oni su maksimalno motivirani da nas dobiju još jednom s obzirom da su nas dobili već u Zagrebu. Mi smo koncentrirani, radili smo dosta dobro i očekujemo pobjedu.”

Direktan prijenos utakmice iz dvorane Krešimira Ćosića možete pratiti na Arena sportu.