Vukovi sutra, 4. svibnja u 20:00 sati igraju treću, odlučujuću utakmicu četvrtfinalne serije doigravanja za Prvaka Hrvatske.

Nakon pobjede Zadra u nedjelju došlo je do izjednačenja te će o prolasku u polufinale odlučivati ‘majstorica’ u Draženovom domu. Statistika kaže kako zadnjih šest sezona Zadar nije pobijedio Cibonu u Zagrebu, međutim sutra je novi dan i trener Vukova svjestan je u kakvoj je situaciji njegova momčad.

“Drugu utakmicu u Zadru smo odigrali dosta lošije. Nismo imali previše raspoloženih igrača i energetski smo bili ispražnjeni kako bismo mogli završiti ovu seriju u Zadru. Očekuje nas jedna potpuno drugačija utakmica. Zadar je igrao puno agresivnije i čvršće nego u Zagrebu. Ima stvari koje ćemo promijeniti za ovu utakmicu, a najbitnije je kako ćemo ući mentalno i energetski. Imali smo malo vremena za posložiti i ispraviti pogreške iz Zadra,” rekao je Damir Mulaomerović te otkrio “Na kraju će odlučiti veća želja i agresivnost, a vjerujem da ćemo sutra ući lavovski na teren i dati svoj maksimum te plasirati se u polufinale. Sulejmanović će se najvjerojatnije priključiti ekipi. Probat ćemo ga osposobiti barem malo kako bismo mogli odmoriti igrače i imati širu rotaciju. Očekujem Ramljaka na Reynoldsu, spremili smo se za to. Scottie je svjestan što ga čeka.”

Igrač Paolo Marinelli poziva sve navijače da dođu bodriti Vukove  “Bit će teška utakmica. Sigurno smo motivirani. Kroz trening smo popravili ono što smo loše odradili u Zadru. Ja sam sigurno spreman za ovu utakmicu i iskoristit ću maksimalno svaku priliku koju dobijem. Pozvao bih navijače da nas dođu podržati u što većem broju.”

Ulaznice za utakmicu možete kupiti na blagajni KC Dražen Petrović koja se otvara 2 sata prije utakmice ili putem interneta na ulaznice.hr Cijena ulaznica se kreće od 10 do 50 kuna.