Košarkaši Cibone u 2. kolu LZP HT Premijer lige gostuju kod Zadra. Utakmica se igra u petak, 25. ožujka, od 19 sati na Višnjiku. Nakon uvodne pobjede protiv Gorice, i odlične utakmice protiv Zvezde, Vukove čeka još jedan težak zadatak. Zadnju utakmicu dvije momčadi odigrale u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića i uspješniji su bili Cibosi.

Trener Gašper Okorn nam je najavio utakmicu: “Čeka nas teška utakmica, imamo problema s virozom u ekipi i ne zna se tko će biti spreman. Svakako da ćemo se potruditi odigrati jednu dobru utakmicu. Zadar se u zadnje vrijeme diže, pobijedili su Split i Budućnost. Ako želimo pobijediti moramo odigrati jednu jako kvalitetnu utakmicu na obje strane terena.”

Toni Nakić ovako vidi utakmicu: “Sutra nas očekuje utakmica sa Zadrom. Mi ih dobro poznajemo igrali smo s njima više puta ove sezone. Najveća opasnost vreba u tranziciji i otvorenom terenu te pick igri Zadrana. Ako budemo odradili taktičke zamisli trenera te budemo na energetskoj razini kao u zadnje vrijeme mislim da se možemo nadati pobjedi.”

#HejaHejaCibosi