Košarkaši Cibone u 23. kolu AdmiralBet ABA lige u Draženovom domu ugostiti će Crvenu Zvezdu. Utakmica se igra u ponedjeljak, 21. ožujka, od 19 sati uz prijenos na Arena Sport kanalu. Svakako da je Zvezda jedan od favorita za osvajanje lige no uz veliku podršku s tribina i igre koje Vukovi pokazuju pod trenerom Okronu može se očekivati dobra utakmica. Ulaznice možete kupiti putem sustava ulaznice.hr te na blagajnama kluba 2 sata prije početka same utakmice. Za ulazak u dvoranu nije više potrebna EU digitalna COVID potvrda dok je kapacitet dvorane na 50% odnosno 2500 gledatelja.

Trener Gašper Okorn ovako je najavio utakmicu: “Igramo utakmicu protiv Zvezde i to je možda najlakša utakmica koju igramo. Mi trebamo biti opušteni i vidjeti gdje stojimo kada igramo protiv euroligaša. Moramo pokazati da se možemo nositi s njima i da nemamo pritisak favorita što olakšava ekipi. Ja bih volio da od prve minute pokažemo zube i da uđemo čiste glave u utakmicu. U ovoj utakmici možemo puno dobiti i naučiti što će nam biti putokaz za dalje. Također ovim putem čestitam Zvezdi na rezultatima u Euroligi i ABA ligi ove sezone.”

Amar Gegić je izjavio: “Očekuje nas fizički jako zahtjevna utakmica. Igramo protiv prve ekipe na tablici. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti te dati svoj maksimum u svakom smislu, biti agresivni i čvrsti u kontaktu. Uz pomoć publike i naše dobre igre svakako se možemo nadati dobroj utakmici.”

Ovim putem još jednom pozivamo navijače da u što većem broju dođu podržati mlade Vukove u odličnoj utakmici!

#HejaHejaCibosi