Mlade selekcije Cibone nastavljaju s odličnim rezultatima ove sezone. Kako sezona odmiče sve jači protivnici stavljaju Vukove na kušnju, ali oni to uspješno odrađuju. Tako su juniori svladali u zagrebačkom derbiju vršnjake iz Cedevite Junior, dok su kadeti u uvertiri za današnji derbi svladali vršnjake iz Zadra.

U sklopu 6. kola I. juniorske lige Cibosi su u gostima uvjerljivo pobijedili ekipu Cedevite Junior rezultatom 58-72. Statistički najviše su pokazali Marko Vučić sa 20 poena, Roko Mirković dodao je 19, dok je nedavno dovedeni Domagoj Horvat postigao 13 ubačaja. Nastavljaju tako naši juniori nizati dobre rezultate pod budnim okom trenera Džidića.

Kao dobra uvertira za večerašnji derbi hrvatske košarke može poslužiti sinoćnja pobjeda kadeta nad Zadranima u 3. kolu Jedinstvene kadetske lige. U utakmici u kojoj su Cibosi imali i do 19 poena razlike nije bilo sumnje u pobjedu te je konačan rezultat na semaforu pokazivao 97-91. Fantastičnu utakmicu odigrao je Karlo Križanac ubacivši 30 poena, pratio ga je Luka Frančešević sa 22, dok je Zvonimir Kujundžić došao do 19 poena uz 9 skokova. Također treba istaknuti i Josipa Pavkovića sa 15 poena, 15 skokova i 7 asistencija. tako su izabranici Ivana Jurana došli do omjera 3-0 te će u idućem kolu tražiti nastavak niza bez poraza.

#HejaHejaCibosi