Košarkaši Cibone u petak će u gostima odigrati utakmicu 20. kola HT Premijer lige protiv KK Zadar s početkom u 18 sati. Nakon odgođene utakmice protiv Dubrave Cibosi su napokon uhvatili vremena za trening te u dobrom raspoloženju i dobro pripremljeni putuju prema Zadru. Također s ovom utakmicom počinje malo zahtjevniji dio rasporeda koji će kulminirati završnicom Kupa Krešimira Ćosića 18. i 19. veljače u Rijeci.

Kako utakmicu vidi s nama je podijelio trener Gašper Okorn: “Očekuje nas jedna jako zahtjevna utakmica i dobar protivnik. Uvijek kad Cibona igra u Zadru zna se da je to pravi derbi. Svakako da je Zadar željan pobjede pogotovo nakon poraza od Alkara. Mi smo ovaj tjedan radili na novim stvarima koje ćemo implementirati. Naša igra mora biti bar kao u utakmici sa SC Derbyem. Što se tiče Zadra imaju odličnu, iskusnu vanjsku liniju na čelu s Carterom. Nakon Zadra nas čeka također paklen raspored, ali dati ćemo sve od sebe da pobijedimo i nastavimo kao i do sada.”

Od igrača svoju najavu dao je Danko Branković: “Utakmica sa Zadrom je uvijek pravi derbi. Mi smo u dobroj formi i dobro se osjećamo. Nekako mislim da smo mi favoriti jer su oni tek izašli iz problema s koronom i kao što se vidjelo protiv Alkara još nisu na svojoj razini. Kako god bilo mi idemo na pobjedu pa što bude.

#HejaHejaCibosi