Košarkaši Cibone u petak će gostovati kod Zaboka u sklopu 16. kola HT Premijer lige. Utakmica se igra od 18 sati uz prijenos na Arenasport kanalu. Vukovi se nadaju dobroj igri i pobjedi prije puta za Beograd, koji slijedi odmah nakon utakmice, i gostovanja kod Mege. U ekipi svakako još nema Roka Prkačina dok je Nathan Reuvers kao i Amar Gegić još pod upitnikom.

Trener Vladimir Jovanović u najavi je rekao: “Respektiramo našeg slijedećeg protivnika, Zabok, maksimalno. Znamo koliko mogu biti neugodni posebno na svome terenu. Prikazali su neke odlične igre i nema dileme da će biti jako motivirani i protiv Cibone. Sa druge strane, mi želimo da poslije pauze uđemo u dobar ritam u domaćem prvenstvu i na taj način se i pripremamo. Znamo da smo favoriti ali to ćemo morati pokazati i na terenu.”

Krešimir Radovčić ovako vidi utakmicu: “Zabok je jedna jako dobra ekipa koja u zadnje vrijeme ima dobre rezultate. Mi moramo utakmici pristupiti ozbiljno i motivirano ako želimo dobro odigrati. Tim angažmanom i dobrom igrom želimo pokazati da nam je prvenstvo bitno i ući u dobar ritam prije puta na koji idemo odmah nakon utakmice. Također se nadam da je kraj ovim pehovima s ozlijedama i da će načeti igrači se zaliječiti što prije.”

#HejaHejaCibosi