Košarkaši Cibone će u naredna dva dana odigrati dvije utakmice.

Prva je na redu nadoknada zaostale utakmice 23. kola ABA lige protiv Cedevite Olimpije koja će se igrati u Draženovom domu u utorak, 20. travnja s početkom u 20.30 sati. Dan nakon Vukovi će u goste Furniru u sklopu 32. kola HT Premijer lige s početkom u 19.30 sati.

Vladimir Jovanović:

Ekipa Cedevite je zaista kvalitetna, sastavljena od puno dobrih stranih i domaćih igrača i imaju dobrog trenera. Trenutno su u ritmu igranja na svaka dva-tri dana. Imaju iza sebe dva poraza od Crvene zvezde i u situaciji su da su im preostale utakmice biti ili ne biti, moraju da pobijede. Ono što je važno to je da odigramo utakmicu kako mi možemo, da pokažemo kvalitetu i suprostavimo se s dobrom energijom i pristupom. Ukoliko budemo na visini ispunjavanja tih zadataka možemo doći u situaciju da jedan lopta odlučuje i nadam se da ćemo ovaj put imati sreće. Dan poslije toga igramo s Furnirom u gostima. Jedna utakmica koja će energetski biti zahtjevna za nas i nadam se da ćemo naći energiju da budemo pravi.

Toni Nakić:

Sutra nas očekuje zasigurno jedna teška utakmica jer ekipa Cedevite Olimpije puca na sami vrh i ova pobjeda im treba kako bi izborili Playoff. Isto tako i nama je bitna u borbi za ostanak te ćemo probati iznenaditi ekipu koja je favorit. Trebamo zaustaviti njihovu brzu tranziciju i što bolje im fizički parirati da dođemo u šansu za pobjedu. Dan nakon nas očekuje Furnir i sa pravim pristupom očekujem pobjedu iako nikad nije jednostavno igrati dan za danom.

Prijenos utakmice s Cedevitom Olimpijom će biti na Areni Sport 1, a s Furnirom na HKS TV-u.

#HejaHejaCibosi