U 29. kolu HT Premijer lige Cibona je na svom parketu očekivano svladala Hermes Analiticu rezultatom 111-76.

Vukovi su od prve minute maksimalno ozbiljno shvatili zadatak i praktički već u prvoj četvrtini riješili pitanje pobjednika. Vrijedne minute su upisali juniori Buljević i Vujović, a kapetan Prkačin je bio igrač utakmice sa 29 poena, 15 skokova i 9 asistencija.

Vladimir Jovanović:

Čestitam igračima na pobjedi. Znali smo da smo kvalitetniji, ali trebalo je igrati dan za danom. Našli smo energiju iako u trenucima nismo izgledali najbolje. Najvažnije nam je da smo uzeli 2 boda i da su svi igrači zdravi.

Kapetanu je nedostajala jedna asistencija da ostvari triple-double učinak…

Roko Prkačin:

Shvatili smo utakmicu maksimalno ozbiljno iako smo se jučer potrošili protiv Igokee. Skupili smo snage da odigramo i danas. Sada se spremamo za Zadar koji nas čeka u subotu i tu idemo po pobjedu da obranimo domaći teren. I da, Gnjidić me zeznuo kad sam ga točno pogodio u obrvu preko cijelog terena i nije htio pogoditi (smijeh). 

Zvonimir Mravak:

Čestitam ekipi Cibone na pobjedi. Mi smo dali svoj maksimum u ovom trenutku. Kako je krenula utakmica očekivao sam da će biti i gori rezultat. Ciboni želim sreće dalje u natjecanju. Mi u četvrtak imamo utakmicu sa Splitom u Splitu i imamo dva dana za pripremiti se za to.

Noa Svoboda:

Cibona je puno kvalitetnija ekipa od nas, znalo se od početka da će rezultat ići na njihovu stranu. Pet godina sam proveo tu i uvijek mi je drago vratiti se tu. Potražio sam priliku negdje drugdje i nadam se da će mi ovaj put biti uspješan.

CIBONA – HERMES ANALITICA 111-76 (33-21, 32-11, 20-23, 26-11)

KOMPLETNA STATISTIKA

Snimka utakmice

#HejaHejaCibosi