Cibona je dan nakon utakmice u Beogradu s FMP-om doputovala u Zabok i u 25. kolu HT Premijer lige slavila rezultatom 83-68.

‘Najsvježiji’ nakon puta pokazali su se Krešimir Radovčić koji je zabio 20 poena (3sk, 4as), Darko Planinić 19 (9sk) i Ivan Novačić 18 poena.

Vladimir Jovanović:

Zabok je dobra ekipa, imaju dobrog trenera i nezgodni su, pogotovo na domaćem terenu. Nama je otežavajuća okolnost bila i to što dolazimo iz jednog paklenog ritma utakmica. Praktički u manje od 24 sata smo igrali s FMP-om u gostima. Nismo dobro ni spavali, nismo imali vremena ni za neku posebnu pripremu tako da je najbitnije bilo da uzmemo bodove i ostanemo zdravi. Na kraju smo to i uspjeli i čestitam momcima na pobjedi.

Krešimir Radovčić:

Imali smo naporan put, došli smo kasno i još smo umorni od jučer. Stvarno nam je raspored prekrcat i gledali smo samo da se ne ozljedimo i zato smo morali ući u utakmicu maksimalno ozbiljno. Idemo se malo regenerirati i nastavljamo u istom ritmu.

Ivan Tomas:

Čestitke ekipi Cibone na pobjedi. Mislim da smo odigrali jednu korektnu utakmicu. Cibona je ovu utakmicu shvatila ozbiljno. Na kraju su iskusni igrači Cibone kao što je Novačić prelomili utakmicu i još im jednom čestitam.

ZABOK – CIBONA 68-83 (15-25, 20-18, 17-22, 16-18)

KOMPLETNA STATISTIKA

Iduće kolo Cibona će u utorak u 18.00 sati biti domaćin Škrljevu.

FOTO: KK Zabok

#HejaHejaCibosi