U 7. kolu ABA lige Cibona je izgubila od Partizana rezultatom 82-75.

Za Cibonu Filip Bundović je ubacio 20 poena, Roko Prkačin je dodao 16, a Mateo Drežnjak 15, dok su Marcus Paige sa 16 i Nikola Janković sa 15 poena predvodili Partizan.

Ivan Velić, trener Cibone:

Tražio sam od igrača prije utakmice da budemo hrabri i vjerujem da su to i bili. Nisu se prepali jedne ovakve ekipe i to je najvrijednije u ovoj utakmici. Stvarno su dali sve od sebe, dali su sve od sebe, ali kad imate ovakvu dominaciju u skoku protivnika onda je teško tražiti bolji rezultat. U trenucima kad smo mi otšli na +7, Gordić je preuzeo utakmicu i praktički prelomio utakmicu sam, uz naravno napadački skok Jankovića. Igrači su dali sve od sebe, to je najbitnije.

Sašo Filipovski, trener Partizana NIS:

Čestitke igračima Cibone, imaju mladost, brzinu. Pokazali su da ne odustaju na ovoj utakmici. Mi smo počeli dobro u napadu, u obrani smo primali previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini je bio pad koncentracije, susreli smo se s nekim povredama i problemima s osobnim pogreškama gdje smo morali odreagirati s nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove, ali sve u svemu uvijek treba naći put ka pobjedi i našli smo ga. Zadovoljan sam pobjedom, a u igri smo imali uspona i padova. Na tim stvarima se mora raditi. Najvažnije je da se uspijemo sanirati i da prođu ove ozljede i da možemo početi raditi jer nas čekaju napornih sljedećih 10 dana.

CIBONA – PARTIZAN NIS 75-82 (21-27, 19-23, 25-17, 10-15)

KOMPLETNA STATISTIKA

Konferencija za medije

#HejaHejaCibosi