U 14. kolu HT Premijer lige Ciboni u Draženov dom stiže gradski rival Dubrava Furnir.

Prva je to utakmica HT Premijer lige nakon dvotjedne pauze. Cibona i Dubrava Furnir susreli su se na istoku glavnog grada početkom listopada kada je Dubrava bila konkurentna samo u prvoj četvrtini. Završilo je s 35 koševa razlike za Vukove, a nabolji strijelac bio je Roko Prkačin s 19 koševa.

Cibona je u domaćem prvenstvu na 2. mjestu s pobjedom manje u odnosu na Zadar, dok Dubrava Furnir dijeli 10. mjesto sa Adria Oil Škrljevom.

Ivan Velić, trener Cibone:

Najteže je igrati utakmice u kojima ste apsolutni favorit. Vjerujem da će igrači pokazati karakter i ozbiljno shvatiti ovu utakmicu bez obzira na tešku utakmicu koju smo igrali u subotu navečer i naporan put za Beograd. Očekujem dobru reakciju i naravno pobjedu svoje ekipe. Veći nam je problem od toga taj što stvarno ne znamo tko će uopće biti sposoban igrati utakmicu jer imamo veći broj ozljeđenih i ‘načetih’ igrača. Nadam se da ćemo neke od njih uspjeti osposobiti do utakmice.

Utakmica se igra danas u 18.00 sati u Draženovom domu. Blagajna se otvara 2 sata prije početka susreta. Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

#hejahejacibosi