Vukovi su odigrali pripremnu utakmicu s Igokeom i pobijedili rezultatom 86-84.

Odigrala se agresivna utakmica s jedne i druge strane. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 40-46 a cijelu se utakmicu igralo koš za koš. U zadnjoj su četvrtini Cibosi ”dodali gas”, preuzeli inicijativu i došli do pobjede.

Trener Velić je imao dosta raspoloženih igrača pa su tako Gibson, Novačić, Bilinovac, Rozić i Sabeckis upisali dvoznamenkasti broj poena.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Prva pobjeda. S te strane je dobro što smo dobili jednog izrazito teškog protivnika, ekipu koja će zasigurno mnogima stvarati probleme. Dobro je da smo pobijedili i da je vidljiv napredak u odnosu na prije 10 dana, na našu zadnju utakmicu s njima. Prvenstveno sam zadovoljan energijom. Odgovorili smo na njihovu agresivnu igru na isti način. Postavili smo se muški, fizički smo odgovorili jednoj jakoj ekipi i s te strane sam zadovoljan. Opet smo kombinirali i raspodijelili minutažu. To je puno bolje nego što je bilo zadnju utakmicu, ali daleko je to još od savršenstva. Još se ekipiramo, treniramo. Neki igrači su se oporavili pa je tako Ramljak dobio određenu minutažu, Vucić je igrao dosta i jako dobro. Čekamo  Rhetta, radimo i to je najvažnije.”

Dodajmo tome da će M.J. Rhett zbog odgođenog leta u Zagreb sletiti sutra, kada će se i priključiti treningu prve ekipe.

Idući test za Cibonu je turnir u Velikoj Gorici koji počinje u petak, 13.09. Turnir se otvara derbijem CibonaZadar u 17 sati.

CIBONA- IGOKEA 86-84 (19:24, 21:22, 23:19, 23:19)

CIBONA: Sabeckis 11, Kovač, Ljubičić 5, Gibson 13, Rozić 11, Ramljak 6, Vucić 8, Bilinovac 12, Novačić 12, Paponja 3, Rašić, Prkačin 5.

IGOKEA: Lešić 12, Cvetković 8, Clifford 4, Kariniauskas 5, Evans 16, Tomas 9, Luković 2, Stević 6, Ilić 8, Vaughn 13.