U petak popodne Cibosi kreću na mini turneju u kojoj će obuhvatiti dva gostovanja- prvo igraju u subotu protiv Šibenika odakle nastavljaju za Crnu Goru gdje ih u ponedjeljak očekuje Mornar Bar.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Ponovno u 2-3 dana dvije izrazito teške utakmice i težak put. Morat ćemo u Šibenik okolnim cestama, poslije Šibenika opet 8-9 sati do Bara i s obzirom na sve okolnosti to će nas dosta potrošiti. Što se prve utakmice tiče očekujem da igrači daju sve od sebe, da uđu u utakmicu maksimalno jer je ekipa Šibenika mlada, rasterećena i nošena publikom može stvarati velike probleme ako se uđe u utakmicu ‘lako ćemo’. Nadam se da ćemo biti maksimalno fokusirani i na taj način doći do još jedne pobjede u domaćoj ligi. Što se tiče Mornara ne bi previše o njima dok se ne završi ova utakmica u Šibeniku ali ponovio sam već nekoliko puta- to je jedina ekipa u dosadašnjem dijelu ABA Lige koja s obzirom na svoj roster zaslužuje puno bolju poziciju na tablici. Igraju jako dobro i to će biti izuzetno teško gostovanje za nas. Nemamo neki veliki imperativ, tu smo ih relativno lako dobili,  dobro ćemo se pripremiti za njih i pokušati napraviti dobar rezultat i u Baru.”

Ivan Novačić, igrač Cibone:

”Očekuje nas teška utakmica u prepunoj dvorani. Moramo biti maksimalno koncentrirani jer je to protivnik koji nema što izgubiti i sigurno će tražiti priliku da nas dobiju. Ako ih krene šut možemo imati dosta problema. Ima tu igrača koji će biti jako motivirani protiv nas. Očekuje nas teška utakmica i 2 dana nakon toga tako da što prije moramo rješiti tu utakmicu, odvesti je u mirnije vode da kasnije nemamo problema.”

Prva utakmica se igra u Šibeniku u sklopu 13. kola HT Premijer lige u subotu, 26.01. s početkom u 19.00 sati. Nakon te utakmice Vukovi nastavljaju svoje putovanje prema Crnog Gori gdje će u sklopu 17. kola ABA Lige snage odmjeriti s Mornarom iz Bara u ponedjeljak, 28.01. u 18.00 sati.