Vukovi sutra putuju u Ljubljanu gdje će se u  5. kolu ABA Lige susresti s Petrol Olimpijom.

Cibona je u Stožicama pobjedu uzela ukupno 8 puta a Olimpija 9, dok u ukupnim međusobnim dvobojima Cibona vodi sa 21:15.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Olimpija ima velik kvalitet, 18 igrača u rosteru. U ova 4. kola pokazali su da su jako dominantni protiv Mornara i Zadra s tim da su i vani igrali na jednu loptu i s Megom i Partizanom tako da je bespredmetno trošiti riječi o njima. Imaju jako ozbiljan i moćan roster. Pokušat ćemo zadržati svoj nivo igre na tragu utakmice s Cedevitom i tražit ćemo šansu u toj utakmici i pokušati doći do još jednog iznenađenja. Zdravstvenih problema i dalje imamo, Krešimira Ljubičića nećemo imati u rosteru no možda postoji nada da nam se priključi kapetan Rozić koji bi nam puno značio u ovom trenutku.

Marin Rozić, igrač Cibone: 

”Nakon prve pobjede u ABA Ligi protiv Cedevite imamo pozitivnu atmosferu i želimo zadržati to ozračje. Idemo u Ljubljanu odigrati jednu dobru utakmicu. Što se tiče Olimpije, dobra su ekipa. Doveli su Reynoldsa, nama dobro poznatog. Znamo koliko je to dobar i kvalitetan igrač i on im definitivno puno znači. Siguran sam da će se oni jako dobro pripremiti, poznaju nas, međutim, i mi imamo dovoljno vremena da se pripremimo, da odemo tamo i odigramo jednu pravu mušku utakmicu.”

Utakmica se igra u subotu, 27.10. u Areni Stožice s početkom u 17:00 sati uz izravan prijenos na Areni Sport 1.