U 4. kolu HT Premijer lige Cibose sa samo jednim danom odmora nakon pobjede nad Olimpijom, očekuje derbi sa Zadrom.

Gosti dolaze ohrabreni vodstvom Ciboninog prošlogodišnjeg trenera Ante Nazora, koji je u samo tri dana promijenio krvnu sliku momčadi i odveo ih do pobjede nad Partizanom u Beogradu nakon punih 14 godina.

U domaćem prvenstvu Cibosi bilježe sve tri pobjede do sada i nadaju se nastavku pozitivnog niza uz podršku punih tribina, dok je Zadar kiksao jednom protiv Zaboka, kada  su prokockali prednost od čak 23 razlike.

Ivan Velić, trener Cibone:

” Čeka nas izuzetno teška utakmica s obzirom na ovu utakmicu u Ljubljani. Vrlo je kratak period za neku svježinu i odmor, pogotovo zato što smo u problemima što se tiče zdravlja igrača tako da prvo danas moramo vidjeti tko će uopće konkurirati za tu utakmicu. Ovo je pakleni tjedan ispred nas, 4 utakmice u 8 dana i bit će izuzetno teško to izdržati ali ono što mogu obećati je da će igrači kao i dosada dati svoj maksimum i da će se boriti do zadnje sekunde utakmice. Vidjet ćemo kako ćemo izgledati s obzirom na sve ove probleme koje imamo, borbu i želju ćemo imati i nadam se da ćemo uhvatiti još jednu bitnu pobjedu za nas.”

Karlo Uljarević, igrač Cibone:

”Čeka nas utakmica sa Zadrom, dolaze u vodstvu svog novog, našeg starog trenera Ante Nazora. Pobjedili su Partizan u Beogradu što je bila velika utakmica za njih. Mislim da će doći jako napaljeni a mi im moramo odgovoriti na to tako što ćemo se dobro pripremiti i dat ćemo sve od sebe da pobjedimo tu utakmicu. Što se tiče mene, dogodila mi se ozljeda skočnog zgloba ali ako bude sve u redu nadam se da ću u ponedjeljak moći pomoći ekipi.”

Utakmica se igra u ponedjeljak, 29.10. u Draženovom domu s početkom u 20:00 sati a ulaznice na blagajni možete kupiti već dva sata prije početka utakmice.