Vukovi se spremaju na još jedan put za Beograd. U trećem kolu ABA Lige ugostit će ih FMP.

Ekipa je to koja nakon dva kola bilježi jedan poraz (Mega Bemax) i jednu pobjedu (Zadar). Svoja očekivanja o predstojećoj utakmici na današnjoj su konferenciji za medije iznijeli trener Cibone Ivan Velić i igrač Damir Markota.

Ivan Velić, trener Cibone: ”Nadam se da će biti treća sreća za nas. Prve dvije smo izgubili uz dobru igru, dva poraza nisu ugodna međutim moramo ići u Beograd na FMP sa ciljem da pokušamo dobiti utakmicu. Jedna ekipa koja gaji agresivnu košarku, neopterećeni su jer je to razvojni klub sa dosta mladih igrača i igraju opušteno, ali vrlo čvrsto i odgovorno. Naravno da će nam biti teško ali nadam se da ćemo igrati na tragu ove prve dvije utakmice, s energijom i agresijom, prvenstveno obrambeno, i da ćemo doći do cilja, odnosno, pobjede. Bit će teško tim više jer nam se na posljednjoj utakmici ozljedio kapetan Marin Rozić kojeg neće biti neko vrijeme,no očekujem da igrači koji su zdravi nadomjeste taj nedostatak i da daju još veću energiju, želju i htijenje da dođemo do pobjede.”

 

Damir Markota, igrač Cibone: ”Ne bih previše razmišljao o FMP-u, uz svo poštovanje prema njima, nego se kroz trening iz dana u dan koncentrirao na sebe i ekipu. Prošlu utakmicu sam vidio puno svijetlih i pozitivnih stvari. Pokazali smo da možemo igrati, samo se treba vratiti na osnovu zbog čega smo na kraju krajeva i izgubili, zagrađivanje i tako neke stvari. Ali dobro, puno informacija u kratkom roku, ja sam se priključio prije 2-3 tjedna, Jeff prije 10 dana, ali dobro se trenira, samo treba vjerovati i nastaviti sa dobrom igrom koju smo igrali i prošlu utakmicu!”

Utakmica je na rasporedu u subotu, 13.10. u Košarkaškoj dvorani FMP Železnik s početkom u 19:00 sati.